http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2024/07/04/2024-07-04_7427/images/images-17391.jpg

200 З 200: ПИШАЄМОСЬ КРАЩИМИ!

04.07.2024

200 з 200 - це не просто цифри, це символ наполегливості, самодисципліни та прагнення до власної перемоги талановитих учнів Дунаєвецької міської громади.

Здавалося б, в умовах навчання в дистанційному форматі через COVID-19, а потім під час занять в бомбосховищах через повномасштабну війну дійсно навчитися чогось — просто неможливо. Та це не про цьогорічних учасників національного мультипредметного тесту, випускників Дунаєвецького ліцею N1 - ІГНАТЬЄВУ Дану (200 балів з української мови) та КОВАЛЬЧУКА Віталія (200 балів з англійської мови).

Навіть у цих надскладних умовах вони знаходили натхнення й силу, щоб упевнено рухатися до своєї мети й показати під час випробувань свій найкращий результат.

Ці результати — це дійсно значне особистісне досягнення талановитих учнів, це не фортуна і не лотерея, а роки наполегливої підготовки. Тому без перебільшення можна стверджувати, що вони гордість нашої громади, гордість нашої країни.

З вересня успішні випускники стануть окрасою студентського співтовариства провідних закладів вищої освіти, а вже за кілька років — локомотивом у відбудові нашої країни й перетворенні її на передову державу.

Ми щиро вітаємо кращих учнів з вагомим досягненням та бажаємо їм подальших успіхів в усіх їхніх починаннях!
Нехай їхній приклад надихає інших учнів прагнути до знань, ставити перед собою амбітні цілі та йти до них з упевненістю та рішучістю!



Читайте також



ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОБОВ’ЯЗКОВЕ УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ НА ВИВІЗ СМІТТЯ

08.08.2024

Громада — це тисячі дворів та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота якої починається із сумлінного ставлення її мешканців до довкілля, поваги до себе та оточуючих, злагодженої роботи комунальної служби, місцевої влади та пересічних громадян. Тобто чистота територіальної громади - спільна справа всіх її жителів...

Детальніше...