
05 грудня 2024 року працівники харчоблоків закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Дунаєвецької громади взяли участь в обласному семінарі на тему «Нормативно правові аспекти меню здорового харчування закладах освіти».
В ході семінару було обговорено:
- основні санітарно-гігієнічні вимоги та дотримання норм харчування у закладах освіти;
- шляхи покращення харчування в закладах освіти;
- програми-передумови системи НАССР.
Шеф кухарі ресторанних закладів «Ресторація Шпігеля» та «Діоскурі» поділилися лайф-хаками щодо розширення асортименту страв та удосконалення подачі. Учасники мали можливість спостерігати за процесом приготування страв за рецептурами Євгена Клопотенка.
Такі ініціативи сприяють поширеню ідей здорового харчування серед молодого покоління.