ФОРМУЄМО ГАРМОНІЮ СМАКУ

05 грудня 2024 року працівники харчоблоків закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Дунаєвецької громади взяли участь в обласному семінарі на тему «Нормативно правові аспекти меню здорового харчування закладах освіти».

В ході семінару було обговорено:

  • основні санітарно-гігієнічні вимоги та дотримання норм харчування у закладах освіти;
  • шляхи покращення харчування в закладах освіти;
  • програми-передумови системи НАССР.

Шеф кухарі ресторанних закладів «Ресторація Шпігеля» та «Діоскурі» поділилися лайф-хаками щодо розширення асортименту страв та удосконалення подачі. Учасники мали можливість спостерігати за процесом приготування страв за рецептурами Євгена Клопотенка.

Такі ініціативи сприяють поширеню ідей здорового харчування серед молодого покоління.

Новини
Старт проєкту RE:BERRY: нові можливості для розвитку ягідного бізнесу в Україні
02.09.2025 11:26
В Україні стартує новий проєкт RE:BERRY – Підтримка стійкого зростання ММСП вздовж ланцюга створення вартості у ягідництві, що реалізується ГО «СВ-Платформа» в рамках програми ПРООН «Посилене…
🤝СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ГРОМАДИ
02.09.2025 10:21
👉У Дунаєвецькій міській раді відбулася робоча зустріч із представниками Федерації соціальних робітників Європейського Союзу. У заході взяли участь заступник міського голови Вячеслав Антал, начальник…
ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У ДУНАЄВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ
01.09.2025 17:13
Осінь принесла у школи громади особливу подію – свято знань. Діти, батьки та вчителі зібралися разом, щоб відчути радість початку нового навчального року. Новий навчальний рік – це завжди нові…