Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

Гірким болем відкликається втрата у наших серцях

Кляті московити обірвали життя ще одного жителя нашої громади.


21 січня 2024 року під час виконання службових обов'язків внаслідок ракетного удару противника в районі населеного пункту Мирноград, що на Донеччині загинув наш земляк, молодший сержант ГУЛІЙ Іван Сергійович.


Добрий, порядний, мудрий, дуже щирий і світлий, готовий прийти на допомогу у будь-який момент – таким Івана знають і пам’ятатимуть його рідні, друзі та односельчани.


Народився Герой 19 січня 1970 року у селі Мала Побіянка, закінчив 8 класів місцевої школи. Навчання у 9–10 класах продовжив у Великопобіянській школі. Закінчив Кам’янець-Подільське училище № 5, здобув спеціальність слюсаря-механіка. У 1988 – 1990 роках служив в армії у місті Гайсин.


Після повернення додому – одружився. Разом з Оксаною створили чудову сім’ю, проживали в селі Синяківці, виховували двох синів: Віталія та Вадима, які сьогодні вже дорослі. Іван був надійною опорою для своєї родини. Працював водієм колгоспного автобуса у рідному селі. Згодом – водієм у Філії "Хмельницький-молоко" Тернопільського молокозаводу "Молокія".


13 вересня 2022 року Іван Гулій отримав повістку, та став на захист країни від ворога. Був ногороджений медаллю «За оборону Авдіївки», а також відзнакою Президента України «За оборону України».


У травні минулого року йому вдалось побувати у відпустці, після чого його син Вадим підписав контракт і також став на захист країни.


19 січня Івану виповнилось 54 роки. Йому б ще жити і жити, тішитись дітьми та онуком, який був особливою радістю дідуся. Та не судилося прожити довге і щасливе життя… 6 днів тому, на Донецькому напрямку, Іван прийняв останній свій бій.


Поховали Захисника в с. Синяківці, з усіма військовими почестями.


У воїна залишилася дружина, двоє синів, онук, батько та сестра.


Розуміємо глибину печалі рідних. Всією громадою поділяємо втрату та невимовний біль. Щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Сумуємо разом з вами. Нехай світлі спогади про Івана завжди будуть сильнішими за смерть…


Наші Герої відлітають тихо, не прощаючись. Стають зірками в небі, янголами-охоронцями в Небесному легіоні…


Вічна пам'ять Воїну Івану, який загинув за світле і вільне майбутнє України, за кожного з нас!


Слава Україні!


Героям слава!

Новини
Засідання робочої групи по молодіжній раді
28.10.2024 16:26
Сьогодні під головуванням заступника міського голови Валентини ЧЕКМАН відбулось засідання робочої групи по молодіжній раді. З 4 по 20 жовтня 2024 року тривав відбір кандидатів до…
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …