ПРАКТИКУМ КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

27 серпня 2024 року на базі Дунаєвецького ліцею №1 відбувся навчальний семінар - практикум для працівників харчоблоків закладів освіти громади. Обговорювались питання щодо оновленого сезонного чотиритижневого меню, дотримання санітарно-гігієнічних вимог на харчоблоці.

Особливу увагу приділено на виконані норми харчування.

У практичній частині семінару працівники харчоблоків мали можливість приготувати страви, які включенні до меню, а саме: «Напій з лимонів та апельсинів», «Плов з м’яса курки», салат «Полонинський», «Піца».

Питання безпечного, якісного та збалансованого харчування було і залишається одним із актуальних в закладах освіти громади. Це той фактор, який допомагає сформувати здорові харчові звички, щодня на практиці демонструючи, що корисне може бути смачним.

Новини
НАВІКИ У ПАМ’ЯТІ...
09.09.2025 16:53
Сьогодні, 9 вересня 2025 року, у селі Голозубинці громада з тяжким болем у серці провела в останню дорогу відважного Воїна, нашого земляка – старшого сержанта МАЗУРА Миколу Вікторовича, який 3 червня…
Менторські зустрічі : кроки становлення керівника закладу дошкільної освіти
09.09.2025 08:23
Поліпшити теоретичну підготовку керівників закладів дошкільної освіти, збагатити їх практичними навичками, удосконалити професійний рівень, спонукати до ініціативності та креативності допомогли…
До уваги громадян та бізнесу❗️
08.09.2025 11:46
Державна податкова служба України впроваджує сучасні електронні сервіси для зручності платників: 📌Електронний кабінет – понад 130 безкоштовних сервісів для отримання податкових послуг онлайн,…