Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРКУ З 90-РІЧЧЯМ!

Почесний 90-річний ювілей відзначила 3 серпня жителька с.Антонівка, – Андреєва Діна.
З такою поважною життєвою датою ювілярку завітала діловод Іванковецького старостинського округу Світлана Вольська, побажавши їй міцного здоров’я, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

Сама ж іменинниця раділа і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань. Ювілярка гарно почувається й охоче згадує про своє тернисте життя. Пригадалися й теплі спогади, які викликали посмішку на її обличчі.

Доля жінки склалася нелегко. Роботи в селі завжди вистачало. З дитячих років батьки привчили Діну до праці. У всьому була вірною помічницею, адже зростала в сімʼї, де було 6 дітей.

Негаразди загартовували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Пані Діна – велика життєлюбка, весела та з прекрасним почуттям гумору.
Все своє життя ювілярка важко працювала в колгоспі ланковою на різних роботах, але ніколи жодні труднощі не були їй на заваді.

Залишається побажати нашій почесній ювілярці зустріти ще не один день народження у своїй рідній хатині, міцного здоров’я, спокою та побільше радісних моментів в житті.

Новини
Засідання робочої групи по молодіжній раді
28.10.2024 16:26
Сьогодні під головуванням заступника міського голови Валентини ЧЕКМАН відбулось засідання робочої групи по молодіжній раді. З 4 по 20 жовтня 2024 року тривав відбір кандидатів до…
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …