Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

Привітали ювілярку з 90-річчям!

Життя прожити — не поле перейти. Саме так народна мудрість говорить про довгожителів, адже тільки так здається, що мати вік за плечима — то легко. Вчора, 15 серпня, жителька села Кривчик Бабняк Галина Опанасівна відзначила своє 90-річчя.

Багато років ювілярка працювала у колгоспі. І зараз, у свої 90, вона – активна та життєрадісна, і далі дає лад у своєму господарстві. Проживає у шлюбі з чоловіком Григорієм Івановичем. Разом подружжя виховало двох дітей. Зараз довгожителі радіють шістьом онукам та десятьом правнукам.

Незважаючи на свій поважний вік, іменинниця має добру пам’ять і під час зустрічі охоче поділилася своїми спогадами нелегких життєвих сторінок і вирішальних моментів минулих років.

Дивлячись на таких людей, як Галина Опанасівна, можна стверджувати, що справжнє щастя полягає в невичерпному джерелі внутрішньої сили та любові до життя й своїх близьких.

Тож, дякуємо ювілярці за сумлінну та невтомну працю, бажаємо їй міцного здоров’я, щасливого довголіття, радості та затишку у родинному колі.

Новини
Засідання робочої групи по молодіжній раді
28.10.2024 16:26
Сьогодні під головуванням заступника міського голови Валентини ЧЕКМАН відбулось засідання робочої групи по молодіжній раді. З 4 по 20 жовтня 2024 року тривав відбір кандидатів до…
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …