Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

Увага!

У зв'язку з ситуацією, яка виникла на просторах Інтернету щодо, посту про капітальний ремонт підпірної стіни по вул. Героїв Маріуполя, Дунаєвецька міська рада надає роз'яснення.


Зважаючи на звернення мешканців м.Дунаївці стосовно необхідності проведення ремонту тротуару та підпірної стінки по вул. Героїв Маріуполя повідомляємо наступне.


Представниками Дунаєвецької міської ради, депутатського корпусу, Управління містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дунаєвецької міської ради, КП ДМР «Благоустрій Дунаєвеччини» було проведено обстеження підпірної стіни тротуару за адресою вул. Героїв Маріуполя №2-д - №2-а/1 в м. Дунаївці Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.


За результатами обстеження визначено, що тротуарне покриття зазнало значної деформації (просідання), що спричинило нахил в сторону дороги. Таким чином дощова вода поступово спричиняє руйнування тротуару та підпірної стіни, що вже піддалась значній деформації, блоки змістились та загрожують обвалом на проїзну частину автомобільної дороги Т 23-08.


З метою убезпечення учасників дорожнього руху, пішоходів, особливо людей похилого віку, мам з дитячими візками, людей з інвалідністю виготовлено проектно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт тротуару по вул. Героїв Маріуполя №2-д-№2-а/1 м. Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області».


За сприяння депутатського корпусу виділено кошти на втілення даного проекту, наразі будуть виконані роботи із заміни фундаментних блоків, улаштування покриття тротуарною плиткою з водовідведенням.


Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…