Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

В ОЧІКУВАННІ ДИВА: ВІДКРИТТЯ РЕЗИДЕНЦІЇ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

У нашому місті з’явилося дивовижне місце, де можна помріяти та поділитися найпотаємнішим. Сьогодні, відбулося урочисте відкриття затишної резиденції дитячого улюбленця та одного з найдобріших святих православного пантеону - Святого Миколая!


Захід розпочався з вітального слова міського голови Веліни Заяць:«Щиро вітаю вас з прийдешнім Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії. Нехай добрий Святий принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя та Перемогу рідній Україні!».


Навіть морозна погода не стала на заваді зустрічі малих і дорослих відвідувачів Резиденції. Окрасою святкової програми стало театральне дійство «У пошуках Різдвяної зірки». Навіть після вистави малеча не поспішала додому, а продовжувала кружляти біля Миколая у запальних іграх.


Різдвяно-новорічний марафон свят у Дунаєвецькій громаді відкрито! На відвідувачів Резиденції чекає багато цікавих святкових заходів та розважальні програми для дітей та дорослих.


Наша незламність гартує Перемогу і підтримує у нас піднесено-оптимістичний настрій. Світло всередині українців ніколи не погасне!


Слава Україні!


Героям Слава!

Новини
Засідання робочої групи по молодіжній раді
28.10.2024 16:26
Сьогодні під головуванням заступника міського голови Валентини ЧЕКМАН відбулось засідання робочої групи по молодіжній раді. З 4 по 20 жовтня 2024 року тривав відбір кандидатів до…
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …