Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.


З початку повномасштабного вторгнення працівники культури - наш тиловий фронт: вони постійно організовують благодійні концерти, своїм талантом та завзяттям надають системну допомогу Захисникам. Це і збір коштів на потреби, допомога амуніцією, харчами, одягом, а найголовніше - підтримка морального духу військових.


Всеукраїнський День працівників культури та майстрів народного мистецтва об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу.


З нагоди професійного свята з вітальними словами до працівників дитячої школи мистецтв, музею, бібліотек, будинків культури, художніх колективів звернулися міський голова Веліна ЗАЯЦЬ, керівник Дунаєвецької громадської організації «За конкретні справи» Алла БЕЦ та начальник управління культури та туризму Марина КОБІТА.


Традиційно, за творчий підхід, сумлінну працю та з нагоди відзначення професійного свята працівники культури були нагороджені грамотами та подарунками.


Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…