СЕМІНАР – ПРАКТИКУМ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОБЛОКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

03 червня на базі Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно – технічної освіти сфери послуг» 13 працівників харчоблоків закладів загальної середньої освіти та 9 працівників закладів дошкільної освіти взяли участь у семінарі «Як змінити харчування в закладах освіти. Креативні ідеї».


Метою семінару було вдосконалення професійної майстерності, майстер – клас – технологічний експеримент: «Вплив сучасного теплового обладнання на смакові якості страви». Кухарі мали можливість практичного приготування салатів та напоїв.


Командна робота та отримання сертифікатів сприяли фаховому зростанню працівників закладів освіти.

Новини
НАВІКИ У ПАМ’ЯТІ...
09.09.2025 16:53
Сьогодні, 9 вересня 2025 року, у селі Голозубинці громада з тяжким болем у серці провела в останню дорогу відважного Воїна, нашого земляка – старшого сержанта МАЗУРА Миколу Вікторовича, який 3 червня…
Менторські зустрічі : кроки становлення керівника закладу дошкільної освіти
09.09.2025 08:23
Поліпшити теоретичну підготовку керівників закладів дошкільної освіти, збагатити їх практичними навичками, удосконалити професійний рівень, спонукати до ініціативності та креативності допомогли…
До уваги громадян та бізнесу❗️
08.09.2025 11:46
Державна податкова служба України впроваджує сучасні електронні сервіси для зручності платників: 📌Електронний кабінет – понад 130 безкоштовних сервісів для отримання податкових послуг онлайн,…