СЕМІНАР – ПРАКТИКУМ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ХАРЧОБЛОКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

03 червня на базі Державного навчального закладу «Хмельницький центр професійно – технічної освіти сфери послуг» 13 працівників харчоблоків закладів загальної середньої освіти та 9 працівників закладів дошкільної освіти взяли участь у семінарі «Як змінити харчування в закладах освіти. Креативні ідеї».


Метою семінару було вдосконалення професійної майстерності, майстер – клас – технологічний експеримент: «Вплив сучасного теплового обладнання на смакові якості страви». Кухарі мали можливість практичного приготування салатів та напоїв.


Командна робота та отримання сертифікатів сприяли фаховому зростанню працівників закладів освіти.

Новини
🏐 СПОРТ. ПАМ’ЯТЬ. ПЕРЕМОГА.
17.12.2025 17:21
Вже вдев’ятнадцяте відбувся обласний турнір, щоб вшанувати пам’ять Віктора Борковського — гравця збірної команди області та України, людини честі, характеру й великої любові до волейболу. Його життя…
У ДУНАЇВЦЯХ ВІДКРИВСЯ ОФІС «ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ» — НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ ГРОМАДИ
17.12.2025 17:10
У Дунаївцях розпочав роботу офіс «Зроблено в Україні», який функціонує на базі Дунаєвецького управління Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру зайнятості. Це вже п…
Увага! Інформація про четверту платіжку за газ не відповідає дійсності
17.12.2025 16:52
У ЗМІ з’являються повідомлення про нібито «четверту платіжку за газ» для власників котлів і плит. Ця інформація не відповідає дійсності. Єдине регулярне нарахування для всіх споживачів – плата…