Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

БІБЛІОТЕКАРІВ ДУНАЄВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Всеукраїнський день бібліотек - свято справжніх фахівців своєї справи, які все життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, що традиційно відзначають 30 вересня, відбулися урочисті збори працівників бібліотечних установ громади. Начальник управління культури та туризму Марина КОБІТА завітала до міської бібліотеки аби привітати бібліотекарів громади.

За сумлінну працю, ініціативність та активне позиціювання бібліотеки в громаді почесною грамотою Дунаєвецької міської ради та подарунками від ГО «За Конкретні справи» нагороджено:

• Вознюк Таїсія Олександрівна – бібліотекар бібліотеки-філії с. Велика Кужелова;

• Поволоцька Зоя Анатоліївна - бібліотекар бібліотеки-філії с. Нестерівці;

• Хозінська Галина Яківна – бібліотекар абонементу для дорослого користувача та юнацтва міської бібліотеки;

• Мельник Катерина Василівна – бібліотекар філії №3 міської бібліотеки.

Сьогоднішнє відзначення свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Щиро вітаємо бібліотекарів, адже ви збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Ви є справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу.

Міцного всім вам здоров'я, щастя, благополуччя та нових творчих здобутків у вашій благородній справі.

Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…