Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ НАФТОВОЇ, ГАЗОВОЇ ТА НАФТОПЕРЕРОБНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

Традиційно, у другу неділю вересня, відзначають своє професійне свято працівники нафтової, газової і нафтопереробної промисловості.
З цієї нагоди, сьогодні, в приміщенні Дунаєвецького УЕГГ Хмельницької філії ТОВ ,"Газмережі України" відбулося урочисте зібрання трудового колективу.

З цієї нагоди, сьогодні, від імені Дунаєвецької міської ради, міського голови Веліни ЗАЯЦЬ з професійним святом «газовиків» привітав секретар міської ради Олег ГРИГОР’ЄВ.

«Кожного дня, запалюючи газ чи включаючи обігрів своїх домівок, ми рідко задумуємося над тим, що над таким елементом комфорту працювало і працює чимало людей, яких у народі називають просто «газовиками». Від вашого професіоналізму залежить стабільне та безперебійне забезпечення природнім газом наших установ та організацій, шкіл та садочків. Ми вдячні за таку важливу та корисну для всіх нас працю. Бажаю всім працівникам та їх родинам міцного здоров'я, плідної праці, нових трудових досягнень, добра і мирного неба над нашою країною!» - зазначив Олег Васильович.

Вітальні слова супроводжувалися врученням відзнак. Грамотами Дунаєвецької міської ради відзначено:

  • Севастьянова Анатолія Анатолійовича - майстра відділу експлуатації мереж;
  • Кушлак Юліанну Олегівну - майстра служби обліку природного газу;
  • Чепурного Руслана Вікторовича – слюсаря служби експлуатації ВБГО.

Також, начальник управління Олег ЗАВАДСЬКИЙ привітав працівників та відзначив членів колективу почесними грамотами.
Тож, щиро вітаємо працівників газової служби підприємства з професійним святом. Нехай фахове зростання, творчий підхід до роботи та самовіддача принесуть вам щедрі плоди.

Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…