Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

Підручники нового покоління: досвід вчителів TAGs

В атмосфері творчої взаємодії пройшла чергова Освітня сесія учасників Teacher Activity Groups (TAGs), організована 9 жовтня 2024 року тренерами проєкту «SWITLO» за підтримки Центру професійного розвитку педагогічних працівників на базі Дунаєвецького ліцею №1.


У фокусі зустрічі опинилося актуальне для кожного вчителя англійської мови питання: як обрати найкращий підручник для своїх учнів? Тренери Анна Ройзнер, Марина Сметанюк та Світлана Ігнатьєва підготували для учасників насичену програму, яка поєднала досвід, теоретичні знання та практичні завдання.
Педагоги активно обмінювалися досвідом, аналізували сучасні підручники, розробляли критерії їх оцінки та обговорювали можливості створення власних навчальних матеріалів. Особливу увагу було приділено тому, як обрати підручник, який не лише відповідає програмі, але й мотивує учнів до навчання, розвиває їхні комунікативні навички та сприяє формуванню критичного мислення.


Учасники сесії відзначили, що така зустріч є надзвичайно корисною для професійного зростання. Обмін ідеями допомагає вчителям почуватися частиною великої спільноти, підтримувати один одного та вдосконалювати свою педагогічну майстерність.


Проєкт SWITLO продовжує об'єднувати вчителів англійської мови, надаючи їм можливості для професійного розвитку та підтримки. Кожна така зустріч – це крок до створення якісного освітнього середовища.


Розвиток, єднання, обмін досвідом – наш шлях до Перемоги! Кожна зустріч робить нас сильнішими, наближаючи до омріяного миру.

Новини
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…
ЯКІ РОБОТИ ПРОВОДИЛИСЬ КОМУНАЛЬНИМИ СЛУЖБАМИ ДУНАЄВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОТЯГОМ ЦЬОГО ТИЖНЯ?
25.10.2024 15:27
📌Зокрема: КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ»: Ліквідація пориву на водопровідній мережі по вул. Рогульського. Ремонт зворотного клапана на водонасосній станції. Ремонт каналізаційного колектора на…
Українська – мова сильних і незалежних: працівники Дунаєвецької міської ради долучилися до написання Радіодиктанту національної єдності 2024
25.10.2024 14:22
Щороку тисячі людей обʼєднуються одночасно в різних куточках України й світу, щоб написати Радіодиктант національної єдності. У рамках відзначення Дня української писемності та мови, працівники…