Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

СВЯТО СИЛЬНИХ ДУХОМ ТА ХАРАКТЕРОМ ЛЮДЕЙ!

13 вересня, у переддень Дня фізичної культури і спорту, міський стадіон наповнився азартом, духом здорового суперництва, дитячим гомоном на спортивних майданчиках. Це вже стало доброю традицією в Дунаєвецькій громаді проводити такі урочисті заходи.

Сьогодні разом зібралися ті, хто є спортивною гордістю Дунаєвецького краю: спортсмени, ветерани спорту, тренери, аматори, шанувальники спорту, представники активного та здорового способу життя.

До Дня фізичної культури і спорту, з метою сприяння розвитку спортивного руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, було проведено святкову лінійку, на якій були присутні запрошені гості – секретар міської ради Олег Григор’єв, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кам'янець- Подільської районної військової адміністрації Віктор Дорош, директор комунальної установи «Дунаєвецька дитяча-юнацька спортивна школа» Дунаєвецької міської ради Олег Шурдило та представник від громадської організації «За конкретні справи» Олексій Середа.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять усіх, хто загинув, боронячи країну від окупантів.


З вітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради Олег Григор’єв: «Спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного. Для багатьох жителів нашої громади заняття спортом є філософією життя. Приємно, що мода на спорт все більше поширюється серед молоді, адже спорт загартовує характер та витривалість, вчить долати труднощі і досягати мети. Щиро дякую кожній людині, яка підтримує, розвиває, пропагує фізичну культуру і спорт, вкладає в цю шляхетну справу сили, душу і серце!».


Не обійшлося і без нагородження вихованців, їх тренерів та ветеранів спорту подяками та цінними подарунками.

Після офіційної частини, спортсмени на різних локаціях мали змогу зіграти у футбол та волейбол.

Ми переконані, що в нашій громаді ростуть сильні, спритні й сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами, заряджатися лише надзвичайними емоціями, від насиченого енергією перемоги духу, суперництва!

Дякуємо ЗСУ, нашим незламним Воїнам за можливість проводити заходи для дітей у такий час!

Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…