Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ

Сьогодні, 29 серпня 2024 року, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вячеслава АНТАЛА відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

На розгляд комісії було винесено 5 протоколів про адміністративні правопорушення, які надійшли з Кам’янець-Подільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області, з яких: 3 стосувалися порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (ст. 152 КУпАП) та 2 - самоуправства (ст. 186 КУпАП).

За результатами засідання адміністративної комісії винесено 5 постанов про накладання адміністративних стягнень.

ДОДАТКОВО НАГОЛОШУЄМО!
З наближенням осені та пори збору урожаю, жителями нашої громади, почастішали випадки самовільного випалювання сухої рослинності або її залишків.
Наголошуємо, що такі дії передбачають не тільки адміністративну, але і кримінальну відповідальність.
Тому, вкотре закликаємо щодо неухильного дотримання законів України, чесного ставлення до державного і громадського обов'язку, поваги до прав громадян.
Кожен такий підпал – це забруднення повітря і ґрунту, а також шкода здоров’ю людини! Адже, до складу такого диму входять пил, окиси азоту, чадний газ, важкі метали і низка канцерогенних сполук, що є особливо небезпечними для тих, хто має серцеві та алергічні захворювання і проблеми з дихальними шляхами.

Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…