Увага!!! З 01-11-2024 змінюється офіційна поштова скринька на official@dunrada.gov.ua.

Відкриття меморіальних дошок Героям

У двох старостинських округах Дунаєвецької громади, 29 серпня, відбулось відкриття меморіальних дошок загиблим землякам. У Голозубинецькому старостаті - Бєлоусу Олексію Сергійовичу та Булимі Віктору Анатолійовичу, а у Мушкутинецькому - Сосновському Володимиру Болеславовичу та Фурману Андрію Леонідовичу.

Життя їх обірвала ворожа рука… обірвала мрії та задуми кожного з цих хлопців. Вони любили життя, шанували рідних, поважали людей.

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом криє Україну третій рік. Ми з болем оплакуємо своїх синів.

На урочистій церемонії були присутні матері загиблих, рідні, друзі, педагоги та учні, духовенство, земляки, військовослужбовці та представники Дунаєвецької міської ради.

Право відкрити меморіальні дошки було надано рідним Героїв. Після чого учасники заходу поклали квіти. Настоятелі храмів провели поминальний молебень та освятили пам’ятні знаки.

Вічна пам’ять і слава Воїнам, простим українським хлопцям, які на алтар нашого майбутнього поклали найцінніше – власне життя. Дивлячись на меморіальні дошки, пам’ятайте, якою ціною виборюється наша незалежність.

Відтепер пам’ятні знаки на стінах закладів освіти будуть постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг тих, хто захищав рідну Батьківщину.


Нехай їхні імена живуть у наших серцях і на сторінках історії!

Новини
Повідомляємо про смерть Захисника!
28.10.2024 11:31
З глибоким сумом повідомляємо, що 27 жовтня після важкої хвороби🕯помер наш земляк, житель с. Синяківці Кушнір Вадим Володимирович, 1981 року народження. До військової служби був призваний 5 жовтня…
80–та річниця визволення України від фашистських загарбників
28.10.2024 11:23
Сьогодні, 28 жовтня, ми відзначили 80-ту річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. В цей день ми вшанували тих, чия боротьба і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. …
Всеукраїнська Асоціація ОТГ запропонувала закріпити 64% ПДФО громадам на постійній основі з наступним підняттям до 75%
28.10.2024 09:59
Фінансова стабільність і незалежність громад – це основа успішної децентралізації влади в Україні. В умовах війни та економічних викликів питання формування місцевих бюджетів стає ще більш актуальним…