ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ДУНАЄВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

15 жовтня начальник обласної військової адміністрації Сергій Тюрін провів виїзний прийом громадян у Дунаєвецькій територіальній громаді.

На особистому прийомі Сергій Григорович зустрівся з місцевими жителями, які звернулися до нього з різними питаннями, а саме: ремонти доріг державного значення с. Голозубинці та с. Чаньків, стихійна торгівля, допомога онкохворому військовослужбовцю, врегулювання ситуації щодо діяльності автобусної станції та питання проходження військової служби.

На ряд звернень відразу було надано вмотивовані відповіді та роз’яснення. Ті, що потребують детального вивчення й опрацювання, взято на контроль і передано на розгляд керівникам відповідних служб.

В рамках прийому, очільник області, спільно з керівництвом громади, відвідали укриття та ознайомились із поточним ремонтом харчоблоку Дунаєвецького ліцею №3. Також, вдалось завітати на ознайомчу екскурсію до відомого підприємства м'ясопереробної галузі України – ТОВ «Верест», де керівники підприємства детально розповіли про повний цикл створення м'ясних виробів без залучення сторонніх потужностей.

Новини
ПЛАТФОРМА  ТВОРЧИХ ІДЕЙ «КРОКИ ДО ШКОЛИ»
15.10.2024 17:14
Платформа творчих ідей, зініційована Центром професійного розвитку педагогічних працівників, об’єднала вихователів груп для дітей старшого дошкільного віку навколо теми «Кроки до школи» 15…
Відключення електроенергії
15.10.2024 17:10
Відключенняgrafiki-1.pdf
ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ДУНАЄВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ
15.10.2024 16:51
15 жовтня начальник обласної військової адміністрації Сергій Тюрін провів виїзний прийом громадян у Дунаєвецькій територіальній громаді. На особистому прийомі Сергій Григорович зустрівся з…