http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2024/03/12/2024-03-12_433/images/images-80037.jpeg

Проводиться дослідження на тему "Жорстоке поводження з тваринами: кримінологічна характеристика, детермінація, запобігання".

12.03.2024

Актуальність та важливість досліджуваної теми пояснюються тим, що жорстокість над тваринами є проявом низького рівня моральності та порушення громадського порядку. Зазначені діяння негативно впливають на свідомість людей, сприяють поширенню жорстокості та агресивності серед дітей та молоді. Жорстокість до тварин нерідко переростає й у більш тяжкі насильницькі злочини, у тому числі й проти життя та здоров’я людей.

Відповідно до статистичних даних Офісу Генерального прокурора, кількість кримінальних правопорушень, передбачені статтею 299 КК України, збільшується щороку. Зважаючи на це, для більш глибокого вивчення досліджуваного явища виникає необхідність ознайомитися із думкою громадян щодо їхнього ставлення до тварин, а також виявлення причин жорстокого поводження з ними.

Пропонуємо анонімне опитування серед працівників соціальної сфери, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, освіти та культури, а також активної молоді закладів освіти Хмельницької області. Посилання на анкету у Google формі: https://docs.google.com/forms/d/1w1WcglXRbt4GfsaLcFg2LPF2NfHHtlgo1tLqwMY-NM/edit 



Читайте також



ДУНАЄВЕЦЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ОТРИМАЛО АВТОМОБІЛЬ

26.04.2024

Сьогодні, Камʼянець-Подільська районна рада передала на баланс КП «Міськводоканал» Дунаєвецької міської ради...

Детальніше...


КОЛИ МИ ЄДИНІ - МИ НЕПЕРЕМОЖНІ!

26.04.2024

Жителі старостинських округів вкотре долучились до формування допомоги для жителів Сумщини та Харківщини...

Детальніше...