http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2024/03/13/2024-03-13_3166/images/images-40169.jpg

Аграріїв Хмельниччини запрошують долучитися до навчально-інформаційного заходу: Актуальні питання реєстрації та подання заявок на підтримку у Державному аграрному реєстрі.

13.03.2024

Прохання зареєструватись за наступним посиланням: https://forms.gle/n7pUX7LEFa4Nb1VL9

Спікери: 

  • Річард Розвадовскі – ключовий експерт проекту ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA).
  • Дарина Манжура – координаторка програми «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», Світовий Банк.
  • Олег Вітюк - начальник відділу кібербезпеки та захисту інформації Управління розвитку цифрових трансформацій в аграрному секторі економіки Міністерства аграрної політики та продовольства України.
  • Світлана Соколовська – директор регіонального відділення Укрдержфонду у Волинській області.
  • Сергій Замідра - перший заступник голови Всеукраїнської асоціації громад, експерт проекту ЄC IPRSA.

Даний захід проводиться в рамках серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з Програмою «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні», що фінансується ЄС та впроваджується Світовим Банком та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Цьогоріч анонсовано низку програм та механізмів підтримки від держави та донорів для аграрного та сільського розвитку, більшість з яких буде надаватися через Державний аграрний реєстр (ДАР). 
Захід спрямований на ознайомлення учасників зі змінами та новими можливостями, які надає Державний аграрний реєстр, а також на навчання ефективному використанню цих інструментів для покращення сільськогосподарської діяльності.
Передбачено зосередитися на оновленнях та новаціях у процесі реєстрації та подання заявок для отримання підтримки через Державний аграрний реєстр. Зокрема, буде надана актуальна інформація щодо покращення кабінету фермера у ДАР, спрощення процедур та підвищення ефективності управління. Подія буде організована у формі презентацій, активної взаємодії та відповідей на запитання учасників. Учасники отримають необхідні знання та навички для ефективного використання Державного Аграрного Реєстру, спрямовані на максимізацію його потенціалу для підвищення ефективності та прибутковості господарювання.

Для кого захід: виробники сільськогосподарської продукції різних організаційно-правових форм з усіх регіонів України, представники органів виконавчої влади всіх рівнів, представники органів місцевого самоврядування/представники територіальних громад, представники галузевих та професійних організацій, сільськогосподарські дорадчі служби та сільськогосподарські дорадники, представники громадського сектору, Проектів МТД, та інші зацікавлені особи.

Коли: 14 березня 2024 року 
Час: 10.00-12.30 
Програма заходу: https://drive.google.com/.../1WjtdIBr7WN.../view... 
Посилання на форму реєстрації: https://forms.gle/n7pUX7LEFa4Nb1VL9
Посилання на підключення буде надіслано учасникам на вказані ними адреси електронної пошти напередодні заходу. 

Джерело: Державний аграрний реєстр (https://www.facebook.com/UkraineAgroRegister)



Читайте також



ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

26.04.2024

Ми стикаємося з аферистами практично скрізь: на вулиці, купуючи щось через Інтернет або просто по телефону. Шахраями, які за допомогою дзвінків або смс-повідомлень намагаються відібрати у звичайних українців гроші, вже нікого не здивуєш...

Детальніше...


КОЛИ МИ ЄДИНІ - МИ НЕПЕРЕМОЖНІ!

26.04.2024

Жителі старостинських округів вкотре долучились до формування допомоги для жителів Сумщини та Харківщини...

Детальніше...