http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2024/03/28/2024-03-28_1167/images/images-43991.jpg

ЗАСІДАННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ

28.03.2024

28 березня 2024 року, відбулось засідання міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих, обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на території Дунаєвецької територіальної громади.

Згідно з порядком денним було розглянуто 1 питання, зокрема розроблення індивідуальних планів соціального захисту дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилася без батьківського піклування, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

На засіданні було проаналізовано інформацію про дітей, їхню сім’ю, стан життєвих обставин, в яких вони опинились, результати оцінювання потреб дітей та їхньої сім’ї у соціальних послугах, здатність батьків здійснювати догляд та виховання дітей рівня виконання ними батьківських обов’язків.

Міждисциплінарною командою було прийнято відповідні рішення лише в інтересах дітей.

Команда працюватиме й надалі, аби жодна дитина нашої громади не залишилась без уваги й отримала необхідну допомогу та підтримку! Це є важливим та необхідним кроком на шляху до добробуту нашого суспільства та нашого майбутнього.



Читайте також



ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

26.04.2024

Ми стикаємося з аферистами практично скрізь: на вулиці, купуючи щось через Інтернет або просто по телефону. Шахраями, які за допомогою дзвінків або смс-повідомлень намагаються відібрати у звичайних українців гроші, вже нікого не здивуєш...

Детальніше...


НАУКОВИЙ ОЛІМП ЮНИХ ЕКОЛОГІВ ГРОМАДИ

26.04.2024

Сьогодні, в день 38 річниці Чорнобильської катастрофи, юні екологи Дунаєвеччини презентували еко-проєкти...

Детальніше...