Сьогодення



Рада вітати усіх, кого зацікавив інвестиційний потенціал Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади. Сподіваюся, що кожен зможе знайти тут потрібну і корисну для себе інформацію. Дунаєвецька міська ОТГ є однією з найбільших громад України і об’єднує 51 населений пункт. Сьогодні територія громади відкрита для інвесторів, які прагнуть розвивати свій бізнес. Ми пропонуємо достатній потенціал та можливості для вкладення коштів та отримання прибутку. Серед переваг – розміщення на перетині міжнародних автомобільних ліній сполучення, розвинена інфраструктура, сприятливі агрокліматичні умови, мальовничі краєвиди, значна кількість об’ктів історико-культурної спадщини. Переконана, що на території громади ви знайдете надійних партнерів, вигідні пропозиції, а також всебічну підтримку влади у реалізації інвестиційних проектів. Ми націлені на ефективний розвиток всіх напрямків бізнесу та соціальної сфери, щоб забезпечити стабільний соціально-економічний та культурний розвиток громади. Запрошую до співпраці всіх, хто зацікавлений у розвитку взаємовигідного бізнесу на теренах Дунаєвецької громади. 

Шановні партнери!

Рада вітати усіх, кого зацікавив інвестиційний потенціал Дунаєвецької міської об’єднаної територіальної громади. Сподіваюся, що кожен зможе знайти тут потрібну і корисну для себе інформацію.
Дунаєвецька міська ОТГ є однією з найбільших громад України і об’єднує 51 населений пункт. Сьогодні територія громади відкрита для інвесторів, які прагнуть розвивати свій бізнес. Ми пропонуємо достатній потенціал та можливості для вкладення коштів та отримання прибутку. Серед переваг – розміщення на перетині міжнародних автомобільних ліній сполучення, розвинена інфраструктура, сприятливі агрокліматичні умови, мальовничі краєвиди, значна кількість об’ктів історико-культурної спадщини.
Переконана, що на території громади ви знайдете надійних партнерів, вигідні пропозиції, а також всебічну підтримку влади у реалізації інвестиційних проектів. Ми націлені на ефективний розвиток всіх напрямків бізнесу та соціальної сфери, щоб забезпечити стабільний соціально-економічний та культурний розвиток громади.
Запрошую до співпраці всіх, хто зацікавлений у розвитку взаємовигідного бізнесу на теренах Дунаєвецької громади.

З повагою
міський голова Веліна ЗАЯЦЬ

Інвестиційний профіль Дунаєвецька ТГ

 

Dear Partners!

It is a pleasure to welcome everyone who was interested in the investment potential of the Dunaivtsi United Territorial Community. Hope everyone will
be able to find the right and useful information here.
Dunaivtsi UTC is one of the largest communities in Ukraine and unites 51 settlements. Today, the community is open
to investors who want to develop their business. We offer sufficient potential and opportunity for investing and profit making. Some of the advantages are the location at the intersection of international motorway lines, developed infrastructure, favorable climatic conditions for agriculture business, picturesque landscapes, and a significant number of objects of historical and cultural heritage.
I am convinced that you will find reliable partners, profitable offers on the territory of the community, as well as comprehensive support of the authorities in the implementation of the investment projects. We are committed to the effective development of all areas of business and social affairs in order to ensure a stable social, economic and cultural development of the community.
I invite everyone to cooperate in development of mutually beneficial business on the territory of the Dunaivtsi community.

Regards,
Town Mayor Velina ZAYATS

Investment profile Dunaivtsi council eng

Video about the community in English 


ПЛОЩА ГРОМАДИ 661,17 км²

НАСЕЛЕННЯ 35 636 МЕШКАНЦІ

СКЛАД СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ (КАРТА)


РЕАЛІЗОВАНІ ПРОЕКТИ В ПАРТНЕРСТВІ З МІЖНАРОДНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ, ФУНДАЦІЯМИ ТА УРЯДОВИМИ АГЕНЦІЯМИ

1. Угода про партнерство (09 червня 2022 року) між проектом «Підтримка децентралізації в Україні 2020-2022 років», Дунаєвецькою міською радою та Сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом «Ягідний рай» на реалізацію та фінансування мікропроєкту в рамках ініціативи під назвою «Сильні громади наближають Перемогу».

2. Договір (12 липня 2021 року) між Федеративною Республікою Німеччини у Києві та Комунальною установою Дунаєвецької міської ради «Міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Ластівка» на реалізацію проєкту «Фізкультурно - ігровий майданчик для дітей з особливими потребами «Вільні рухи».

3. Угода про надання гранту (11 грудня 2020 року) між ПРООН та Агенцією регіонального розвитку Хмельницької області на реалізацію спільного з Дунаєвецькою міською радо проєкту «Мобільний музей-лабораторія для школярів: доступ до якісної освіти в умовах пандемії COVID-19».

4. Угода про партнерство (5 березня 2019 року) між проектом U-LEAD з Європою: програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку» - Компонент 2 «Створення центрів надання адміністративних (послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування» (раунд 1) та Дунаєвецькою міською радою для створення Центру надання адміністративних послуг в громаді.

5. Грантова угода, (08 серпня 2017) року між Радою Європи та Громадською спілкою «Асоціація розвитку села» «Формування ефективних добровільних пожежних дружин та створення розвинутої мережі місцевої пожежної охорони в населених пунктах на умовах - міжмуніципального співробітництва Дунаєвецької міської, Дунаєвецької селищної, Маківської сільської рад об’єднаних територіальних громад та необ’єднаних сільських рад Дунаєвецького району Хмельницької області».



Пам'ятки природи, історії та культури


Туристичні маршрути


Інфраструктура


Цікавинки громади

 

 

Краса, яка зачарує кожного! Нам є чим вас здивувати!


 

Гуральський водоспад « Бурта»

(поруч с. Держанівка) координати на

GoogleMaps  (48.845910, 26.919972)

Водоспад Бурта розташований в яру серед мальовничих пагорбів. З однієї сторони його оточує ліс.

Свій шлях водоспад починає з джерела, а потім спускається вниз яром та впадає в річку Студеницю. Висота приблизно 6 м.

       У підніжжі водоспаду утворилося невелике озеро. 

 

Каплиця «Всім подорожуючим Допомога»

(с.Голозубинці) координати

на GoogleMaps (48.82695, 26.90729)

 Старовина будівля була подарована жителем с. Рачинці. Розібрана та  встановлена  на теперішньому місці ініціативною групою  мешканцями с.Голозубинці на весні 2016 року. 

22 травня цього ж року відбулася   відправа за загиблими воїнами України, які боролися і виборюють Незалежність України  у наш час.

 

Водоспад  гайдамаки Герасимовича

(с.Трибухівка) координати

на GoogleMaps (48.78508, 26.90682)

Водоспад розташований в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення   

« Зарудка Зелена».  Каскад водоспадів таємничий та загадковий.

 

 Водоспад Лотоки

(с.Рачинці) координати на

GoogleMaps  (48.805179,   26.9402681)

Водоспад Лотоки розташовується серед лісового масиву заказника місцевого значення  «Зарудка Зелена».

Свій шлях водоспад починає з невеличкого джерела, а потім спускається вниз яром та впадає в річку Студеницю. Висота приблизно 3 м.