Перший крок до зміни культури харчування, серйозний крок до здоров’я
Вихованці міських закладів дошкільної освіти мали змогу смакувати новими стравами, ідею яких кухарі запозичили із нового «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Євгена Клопотенка, висококваліфікованого кухаря, кулінарного експерта, автора проекту «Нове шкільне харчування» та адаптували для харчування дітей дошкільного віку.
Діти з апетитом смакували нові для них страви : «Кебаб з сиром», «Чахохбілі з куркою». Кожну страву, подану малятам педагоги, медичні сестри та кухарі супроводжували історією її походження, невеличким описом про приготування.
Це-перший крок до зміни культури харчування, серйозний крок до здоров’я.