![http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2020/02/19/2020-02-19_8181/images/images-6624.jpg](http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2020/02/19/2020-02-19_8181/images/images-6624.jpg)
![http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2020/02/19/2020-02-19_8181/images/images-62305.jpg](http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2020/02/19/2020-02-19_8181/images/images-62305.jpg)
![http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2020/02/19/2020-02-19_8181/images/images-72383.jpg](http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2020/02/19/2020-02-19_8181/images/images-72383.jpg)
УКРАЇНСЬКА КУХНЯ – З ДАВНИНИ ДО СУЧАСНОСТІ
19.02.2020
Українська кухня — національна кулінарія, яка має свою давню історію та славиться різноманітністю, нараховує сотні рецептів: борщі й пампушки, паляниці й галушки, вареники й ковбаси, печені та напої з фруктів і меду, відомі далеко за межами України. Деякі страви мають багатовікову історію і саме такі цікаві історії розповідали дітям про українські національні страви у Лисецькій публічно-шкільній бібліотеці . Спільно з будинком культури проведено експрес інформацію «Українська кухня – з давнини до сучасності»...
Автор:КУ ДМР "Дунаєвецька міська публічно-шкільна бібліо