http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2021/02/02/2021-02-02_6024/images/images-88982.jpg http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2021/02/02/2021-02-02_6024/images/images-75598.jpg http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2021/02/02/2021-02-02_6024/images/images-20485.jpg http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2021/02/02/2021-02-02_6024/images/images-37710.jpg http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2021/02/02/2021-02-02_6024/images/images-57989.jpg http://dunrada.gov.ua/uploadfile/archive_news/2021/02/02/2021-02-02_6024/images/images-11162.jpg

УПРАВЛІНСЬКИЙ ОНЛАЙН - ПРАКТИКУМ

02.02.2021

Навчання для керівників ЗДО та структурних підрозділів гімназій, проведене у формі управлінського онлайн-практикуму, було організоване Центром професійного розвитку педагогічних працівників в рамках Угоди про співпрацю з управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради 02 лютого.

Про результати перевірки закладів дошкільної освіти щодо стану організації харчування інформувала Інна Ісакова, начальник управління освіти, молоді та спорту ДМР. Інна Анатоліївна наголосила також на дотриманні оптимального температурного режиму та лімітів споживання енергоносіїв в дитячих садках.

На управлінському практикумі розглядалися теоретичні питання щодо ключових досягнень дошкільної освіти у 2020 році (Г.Давиденко, директор КУ ДМР ЦПРПП), Базового компоненту дошкільної освіти - Стандарту, орієнтованого на запит українського суспільства щодо якісного дошкілля. (А.Гальчук, вихователь-методист ЗДО №5 «Усмішка»).

Директори вправлялися у підборі матеріалів до річного плану (про його написання розповіла керівник методичного об’єднання дошкільних працівників Т.Вільчанська), пригадали основні вимоги ведення ділової документації ЗДО (Е.Паламарчук, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту ДМР).

На практикум запрошено В.Стирана, заступника начальника управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Дунаєвецького РУ ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Віктор Олексійович познайомив присутніх з дотриманням гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів у закладах освіти, особливостями впровадження ХАСП в закладах дошкільної освіти.

Автор:КУ "Центр професійного розвитку педагогічних праці


Читайте також



КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД: НОВЕ БАЧЕННЯ ОСВІТИ

24.04.2024

23 квітня 2024 року у колі професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ... 

Детальніше...


ОБ’ЄДНАНІ ДОПОМАГАТИ ІНШИМ

24.04.2024

В громаді продовжує свою роботу волонтерський штаб по підтримці внутрішньо переміщених осіб...

Детальніше...